+36 30 996 6303; +36 30 269 9782 info@leminasecret.hu

“Melyik ékszergyertya illata a legjobb?”

Sokan kérdezitek tőlünk, hogy egy-egy ékszergyertya illata mennyire kellemes vagy intenzív. Mivel online ezt nehéz megítélni, ezért készítettünk Nektek egy kis segítséget ahhoz, hogy a meglévő kollekcióinkból ki tudjátok választani a hozzátok leginkább illő ékszergyertyánkat. A Nagy Ékszergyertya Teszt segít kiválasztani a számodra ideális gyertyánkat. Nincs más teendőd mint elindítani tesztünket és néhány kérdésre válaszolni.

 

 

 

“Oké, megvan, de milyen ékszerrel rendeljem?”

Ha kiválasztottad a kedvenc ékszergyertyádat nincs más dolgod, mint eldönteni milyen ékszert rejtsünk el a gyertyádba.  Választhatsz gyűrűt vagy fülbevalót attól függően, melyiket hordod szívesebben a hétköznapokban. Ez a legizgalmasabb rész, hiszen a gyertyádba rejtett ékszer minden esetben meglepetés. Ilyenkor rögtön felmerül a kérdés “és mi van, ha nem tetszik?”. Ne aggódj! Bizsu ékszereinket gondosan válogattuk és 10-ből 9-en abszolút meg voltak elégedve a gyertyában lévő ékszer minőségével és megjelenésével. Ha saját szemeddel győződnél meg róla, akkor ajánlom figyelmedbe külön az ékszereket gyertya nélkül. Ezeket a termékeket 50%-kal olcsóbban tudod beszerezni és leellenőrizheted a minőségüket.

Gyűrűink esetében a három legnépszerűbb ujjméret közül választhatsz, így szinte biztos lehetsz benne, hogy megfelelő lesz a méret. A fülbevalók esetében könnyebb a választás, mivel ott nem kell a méretre figyelni.

Remélem ezzel a cikkünkkel tudtam Neked segíteni a választásban. Ha nem találtad meg a Nagy Ékszergyertya Teszt keretében a kedvenc gyertyád akkor áttekintheted Classic vagy Mini kollekciónk darabjait. Ne feledd csomagajánlatainkat se, ahol kedvezőbb áron tudod beszerezni barátnőddel gyertyáinkat.

Kellemes gyertyázást kívánunk!