Felejthetetlen pillanatok Anyák napjára?

Örülünk, hogy végre megtaláltad
a tökéletes Anyák napi ajándékot…

Különleges Anyák napi ajánlattal készültünk, amitől garantáltan MEG FOG HATÓDNI az Édesanyád… SÁRIK ZSANETT grafikus által tervezett, limitált számú gyertyáink várnak!

Ne maradj le!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ajándékozz különleges leminasecret ékszergyertyát
és
fejezd ki vele, hogy mennyire SZERETED ŐT!

A LeminaSecret egy prémium illatgyertya márka, amely attól különleges, hogy minden gyertyánk egy 3-4.000 Ft értékű meglepetés ékszert rejt magában. Az illatgyertyák használata soha nem volt még ennyire izgalmas.

Gyertyáink stílusos és elegáns MEDÁLT rejtenek magukban, amelyek kívülről nem láthatóak, néhány óra égetést követően bukkannak fel az olvadt viaszban.

Lepd meg Édesanyád egy különleges LeminaSecret illatgyertyával, amelytől garantáltan örömkönnyek szöknek majd a szemébe!

néhány meglepetés ékszerünk:
Miért érdemes LeminaSecret ékszergyertyát ajándékozni Anyák napjára?

Mert…

  • minden gyertyánk egy 3-4.000 Ft értékű meglepetés ékszert rejt magában
  • különleges illatkombinációk közül válogathatsz
  • gyönyörű fehér színű, szatén ajándékmasnival is kérheted
  • 100% környezetbarát szójaviaszból készül
KÜLÖNLEGES ÉKSZERGYERTYÁK KÜLÖNLEGES HÖLGYEKNEK…

Lepd meg Édesanyád idén valami különlegessel…

NÉZD MEG HOGYAN MŰKÖDIK!

@Negiluy AJÁNLÁSÁVAL

Rólunk mondták

„Zsófi, a gyertyák hazai megálmodója és gyártója rendkívül kedves és segítőkész, a csomagom a rendeléstől számítva 2-3 nap alatt megérkezett bombabiztos csomagolásban.”

Viki

Blogger, I/llegal Beauty

„Amikor megérkezett hozzám a futár és leemeltem a Party Time fantázianevet viselő pezsgő, grapefruit, narancs, pomelo, görögdinnye egy csipet rebarbara illatú csodámról a tetejét, azonnal megéreztem a tavasz illatát.”

Alexandra

Blogger, Pont. Mi, Nők

„Én a Flower Garden fantázianevet viselő gyertyát választottam kipróbálás gyanánt, mert a virágokat mindenki szereti, de én főleg! Az illat intenzitása enyhe, ezért rendkívül kellemes a hétköznapok bármely részén. Cseppet sem émelyítő, vagy erős.”

Mimi

Blogger, Szép a páva

„Nagyon örülök, hogy megismerhettem a gyertyáitokat! Biztosan fogok még rendelni mert sok hölgy van a családban és tényleg egy szuper ajándék ötletnek tartom! Ennek a gyertyának az illata meg olyan finom, hogy még parfümben is elfogadnák ilyet!” 🙂

Lídia

Blogger, Lidia Gallo Beauty Advisor

„Amit a termék ígér, azt maximálisan be is tartja. A csomagolás, az illat, a krémesen olvadó-dermedő viasz, a benne lévő ékszer… az egész annyira hangulatos, egy pillanat alatt bele lehet szeretni a Lemina Secretbe. Idén eddig ez a legkülönlegesebb magyar termék, amivel találkoztam. Bátran ajánlom, ha szeretnétek magatokat vagy egy szeretteteket megajándékozni valami széppel. ” 🙂

Kitti

Blogger, Negiluy

… a LeminaSecret ékszergyertyával garantáltan felejthetetlen lesz az Anyák napja! ♥