+36 30 996 6303; +36 30 269 9782 info@leminasecret.hu

Bizsu ékszerek + illatgyertya = ékszergyertya. Magyarországra is megérkezett a legújabb őrület, az ékszergyertya! Mi a külföldön nagy népszerűségnek örvendő “ring candle” lényege? Miért ilyen népszerű a hölgyek körében? Az ékszergyertya különlegessége, hogy minden gyertyában egy-egy meglepetés ékszert találsz, amelyet a gyertya égetését követően az olvadt viaszból tudsz kiemelni. A gyertyába rejtett bizsu ékszerek minden esetben meglepetés vásárlója számára. A gyertyázás soha nem volt még ennyire izgalmas!

A hazai ring candle márka, a LeminaSecret megálmodója, Haraszti Zsófi elmondása szerint a nők imádják a kellemes illatú gyertyákat, a szebbnél szebb ékszereket és a kellemes meglepetéseket. Szerették volna, ha az izgalmas pillanatokat itthon is átélhetnék, ezért kitalálták és létrehozták Magyarország első ékszergyertya márkáját, a LeminaSecret-t.

Válogatott bizsu ékszerek

Minden illatgyertya egységesen egy 4.000Ft értékű bizsu ékszert (gyűrűt vagy fülbevalót) rejt magában. A meglepetés ékszereket több száz ékszer közül választják ki véletlenszerűen. Íme egy kis ízelítő a gyertyába rejtett különleges meglepetésekről:

bizsu ékszerek

Bizsu ékszerek különleges illatgyertyába zárva

A LeminaSecret illatgyertyák között megtalálod a legkülönfélébb illatkombinációkat. Kollekciónkban helyett kaptak a legkülönlegesebb virág vagy gyümölcs illatok, de igazán nőies, parfümös illattal is találkozhatsz. A gyertyák további különlegessége, hogy 100% környezetbarát szójaviaszból készül. A szójaviasz környezetbarát alternatíva a hagyományos paraffin helyett, amelyről korábbi cikkünkben találsz bővebb információt. A gyártás során minden alapanyagot gondosan megválogatunk, így biztos lehetsz benne, hogy ha LeminaSecret illatgyertyát vásárolsz, akkor prémium minőségű terméket veszel. Mindezt jelzi az is, hogy minden gyertyánkhoz személyre szóló üdvözlőkártyát csomagolunk, amelyet minden esetben kézzel címzünk meg. A választható fehér, szatén masninak köszönhetően pedig igazán tündöklővé teheted gyertyádat.

bizsu ékszerek-2

Forrás: I/llegal Beauty

Kíváncsi vagy az ékszergyertyákra?

Válogass a Classic vagy a Mini kollekció gyertyái közül vagy vásárolj kedvezményesen csomagajánlatainkból!

Ha még bizonytalan vagy győződj meg ékszereink minőségéről és válassz ékszert 50% kedvezménnyel!

Kérdésed lenne? Igyekeztünk a Gyakori Kérdések-et megválaszolni Neked, de ha nem találtál választ kérdésedre, írd meg nekünk a hello@leminasecret.hu email címre és 24 órán belül válaszolunk rá.