+36 30 996 6303; +36 30 269 9782 info@leminasecret.hu

Csoki, virág, bögre, plüssmackó… vélhetően már Te is túl vagy ezeken a klasszikus ajándékötleteken és már Neked is egyre nagyobb fejtörést okoz, hogy milyen ajándékkal lepd meg a Párodat. Legyen egyedi, csajos és különleges… ezekkel garantált a tökéletes ajándékötlet nőknek.

 

A tökéletes ajándékötlet nőknek

Egy dolgot el kell hogy áruljak Neked… a nők köztudottan imádják a gyönyörű ékszereket, de legalább annyira rajonganak a finom gyertyaillatokért is, mint a kellemes meglepetésekért.

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy ma már mind a három dolgot akár egyszerre is ajándékozhatjuk.
Ebben a cikkben bemutatunk Neked egy új, kézzel készült illatgyertya családot, amelynek az a különlegessége, hogy a gyertya viaszában egy meglepetés ékszer található elrejtve… Igen, jól olvasod 😉 Egy meglepetés ékszer van a gyertyába rejtve, amit égetést követően az olvadt viaszból emelhet ki a párod. Nézd csak, megmutatom hogy működik!

Különleges illatgyertyák különleges hölgyeknek

A LeminaSecret illatgyertyái illatukat tekintve is különlegesek. Attól függően, hogy Párod milyen illatokat szeret megtalálod a gyümölcsös, parfümös, édesebb vagy akár virágos illatkombinációkat is. Minden gyertyánk mellé az ajándékozott nevére szóló kézzel írott üdvözlőkártyát csomagolunk, így biztos lehetsz benne, hogy a barátnőd igazán személyre szóló ajándékot kap. Az ékszergyertyákhoz opcionálisan választhatsz fehér színű, szatén ajándékmasnit is, ha igazán stílusos megjelenést szeretnél varázsolni a gyertyának.

tökéletes ajándékötlet nőknek

 

“Amit a termék ígér, azt maximálisan be is tartja. A csomagolás, az illat, a krémesen olvadó-dermedő viasz, a benne lévő ékszer… az egész annyira hangulatos, egy pillanat alatt bele lehet szeretni a Lemina Secretbe. Idén eddig ez a legkülönlegesebb magyar termék, amivel találkoztam. Bátran ajánlom, ha szeretnétek magatokat vagy egy szeretteteket megajándékozni valami széppel. ” – Kitty, a Negiluy bloggere

 

Válogatott ékszerek, trendi megjelenés

Ha LeminaSecret ékszergyertyát választasz biztos lehetsz benne, hogy a gyertyában lévő meglepetés ékszer el fogja nyerni Párod tetszését. A gyertyába rejtett ékszerek válogatott bizsu ékszerek, amelyeket egyedi cirkónia kövek díszítenek. Gyertyáinkhoz választhatsz gyűrűt vagy fülbevalót is, attól függően mit hord szívesebben a Párod. Gyűrűink esetében különböző méretek közül választhatsz, fülbevalóink viszont egységes méretűek. Felmerülhet benned a kérdés, hogy “de én nem tudom a gyűrűméretét”. Ne aggódj, a hölgyek leggyakoribb ujjméretei alapján állítottuk össze gyűrűméreteinket, így szinte biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz mellélőni. Ha viszont biztosra akarsz menni javasoljuk a fülbevalós változatot.

divatos ékszerek

 

“Amikor megérkezett hozzám a futár és leemeltem a Party Time fantázianevet viselő pezsgő, grapefruit, narancs, pomelo, görögdinnye egy csipet rebarbara illatú csodámról a tetejét, azonnal megéreztem a tavasz illatát.” – Alexandra, a Pont. Mi Nők bloggere

 

Te is szeretnéd meglepni Párodat egy különleges LeminaSecret ékszergyertyával?

NANÁ, MUTASD A GYERTYÁKAT