Szállítás

A LeminaSecret Webáruházban leadott rendelések kézbesítését logisztikai partnerünk, az Express one futárszolgálat végzi. A termékek várható szállítási idejét és díját a termékek leírásánál, valamint a pénztár folyamat során is ismertetjük. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a rendelést követő visszaigazoló e-mailben található elérhetőségeinken.

Az Express One által nyújtott szolgáltatások   

Normál csomagszállítás
Ideális esetben a csomagot személyesen Önnek kézbesítik. Csomagjának futárnak való átadásáról minden esetben emailben értesítjük. Az emailben megtalálja csomagjának nyomon követéséhez szükséges egyedi csomag azonosítóját, amellyel online követheti küldeményünket. Aláírásával igazolja a csomag átvételét és megkapja a csomagot. Vagy az Ön nevében az egyik családtagja veszi át a küldeményt.

Ha senki sincs otthon
Az Express One megkérdezi a szomszédot, hogy átveszi-e Önnek a csomagot. Ha nincs olyan szomszéd, aki átvenné, az Express One visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

Értesítő nyomtatvány
Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a  az Express One ügyfélszolgálat telefonszámát.

Szállítási díjak:

0-20.000Ft közötti vásárlás esetén 1.490Ft

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a SZÁLLÍTÁS INGYENES!