Rólunk

Ismerj meg minket hogy kik vagyunk és mit csinálunk!

Sziasztok!

Tímea vagyok a LeminaSecret megálmodója. Régi vágyam volt, hogy létrehozzak egy olyan dolgot, ami szeretettel és lelkesedéssel tölt el. Aki ismer, tudja rólam, hogy imádom az illatos gyertyákat és a szebbnél szebb ékszereket.

Amikor rátaláltam, hogy külföldön mekkora népszerűsége van a „ring candle”-nek, azonnal beleszerettem ebbe a különleges gyertyába, ami meglepetés ékszert rejt magában. Mivel itthon sajnos nem tudtam beszerezni, ezért saját magam öntöttem az első ékszergyertyát. A környezetem visszajelzései annyira pozitívak voltak, hogy a barátaim kérésére ajándékba is készítettem gyertyákat.

Miután láttam, hogy ez másnak is örömet okoz, elhatároztam, hogy belevágok valami teljesen új és izgalmas dologba. Boldog vagyok, hogy hosszú hónapok kitartó munkája végül meghozta az eredményét: megszületett Magyarország első ékszergyertya márkája, a LeminaSecret. 🙂

Minden illatgyertyánk egyedi, kézzel készített, 100% szójaviaszból készül és egy meglepetés ékszert rejt magában. Neked nincs is más dolgod, mint kiválasztani a stílusodhoz / hangulatodhoz illő gyertyát és eldönteni, hogy fülivel vagy inkább gyűrűvel szeretnéd kérni. Ha megérkezett csak dőlj hátra és élvezd a Leminád csodálatos, hosszantartó illatát és viseld a benne rejtőző divatos ékszert!

Hiszem, hogy együtt új színt viszünk a gyertyázásba 🙂

Üdvözlettel: Timi

Csapatunk

Termékeinket különös gondossággal és szeretettel készítjük Neked ♥

TIMi

Termékfejlesztés és ügyfélkapcsolatok

+36 70 361 8810

hello@leminasecret.hu

Csabi

Marketing és értékesítés

+36 70 396 9620

hello@leminasecret.hu

LeminaSecret

Lepd meg magad vagy szerettedet egy különleges LeminaSecret illatgyertyával. Minden gyertya belsejében egy meglepetés ékszert rejtettünk el, ami néhány óra égetést követően előbukkan az olvadt viaszban. Távolítsd el a védőfóliát és oszd meg élményeidet a közösségi médián!