+36 30 996 6303; +36 30 269 9782 info@leminasecret.hu

Miért válassz minket?

Minden egyes LeminaSecret illatgyertyánk a Te boldogságodat kell, hogy szolgálja. Éppen ezért a minőség rendkívül fontos számunkra és ez nem üres ígéret. Nézd meg, hogyan készülnek gyertyáink.

1. Gyártás

A LeminaSecret illatgyertyák egymást követő precíz munkafolyamatok eredménye. Termékeinket minden esetben saját kezűleg készítjük, díszítjük és csomagoljuk.

2. Design

A gyertyák külső megjelenésére különös figyelmet fordítunk. A rajtuk szereplő motívumokat egyedileg tervezzük, amelyek igazodnak a gyertyák stílusához.

3. Alapanyagok

A gyertyakészítéshez kizárólag minőségi eszközöket és alapanyagokat használunk fel, amelyeket minden esetben ellenőrzött beszállítóktól szerzünk be. 

4. Személyesség

Vásárlásod mellé minden esetben személyre szóló üdvözlőkártyát készítünk, amelyet saját kezűleg írunk alá.  

5. Részletek

A gyertyakészítés során a legapróbb részletekre is odafigyelünk, ami garantálja vásárlóink elégedettségét.

6. Ékszerek

A gyertyáinkban elrejtett ékszerek megjelenésére és minőségére különös figyelmet fordítunk. Ékszereink tökéletes kiegészítői lesznek outfitednek.

7. Biztonság

Annak érdekében, hogy megóvjuk a gyertyákban lévő ékszereket egyrészt légmentes fóliatasakot, másrészt hőálló alufóliát használunk.
Gyertyáink használatához részletes kezelési útmutatót biztosítunk.

8. Ajándék

Gyertyáinkhoz ajándék alátétet választhatsz, amelyre ráhelyezheted gyertyádat biztosítva ezzel a biztonságos és elegáns használatot.

LeminaSecret

Lepd meg magad vagy szerettedet egy különleges LeminaSecret illatgyertyával. Minden gyertya belsejében egy meglepetés ékszert rejtettünk el, ami néhány óra égetést követően előbukkan az olvadt viaszban. Távolítsd el a védőfóliát és oszd meg élményeidet a közösségi médián!